Het gemak van wasbare zwemluiers

person Posted By: Tante Maris list In: Tips and tricks On:
Het gemak van wasbare zwemluiers

Zwemmen met je kleintje is niet alleen een leuke activiteit, maar het kan ook een geweldige manier zijn om de band met je baby te versterken en de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden te stimuleren. Als je van plan bent om met je baby te gaan zwemmen, is een van de essentiële items die je niet mag vergeten een zwemluier. Maar heb je weleens gedacht aan een wasbare zwemluier?

In dit blog deel ik met je waarom ik de zwemluiers van Happy Bear Diapers aan mijn cadeauboxen heb toegevoegd.

1. Voorkomt ongelukjes in het Zwembad

Zwemluiers zijn ontworpen om ongelukjes in het zwembad te voorkomen. Ze bevatten speciale materialen die ontlasting binnenhouden, zodat jij en je kleintje onbezorgd van het zwembad kunnen genieten zonder je zorgen te maken over onaangename verrassingen.

2. Licht en gemakkelijk te vervoeren

Op vakantie, naar het zwembad of een dagje naar de zee? Wasbare zwemluiers zijn licht en compact - handig om mee te nemen of voor op reis. En je kunt ze uitwassen, dus je hoeft er niet eens zo veel mee!

3. Herbruikbaar en Milieuvriendelijk

De luiers van Happy Bear Diapers zijn wasbaar, wat niet alleen vriendelijk is voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor herbruikbare zwemluiers draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet.

4. Comfortabele Pasvorm

Zwemluiers zijn gemaakt met het comfort van je baby in gedachten. Ze bieden een goede pasvorm zonder strak te zitten, waardoor je kleintje vrij kan bewegen. De wasluiers van HappyBear diapers zijn zo ontworpen; dat je ze precies af kan stellen op de maat van jouw baby. Zo zijn de luiers van 0 tot wel 3 jaar te gebruiken!

5. Stijlvolle Keuzes

Wie zegt dat functionele items niet stijlvol kunnen zijn? Zwemluiers zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en patronen, waardoor je kunt kiezen voor een look die past bij de persoonlijkheid van je kleintje. In de giftboxen van Tante Maris vindt je een aantal trendy patronen van het merk Happy Bear Diapers.

Zo maakt de ontvanger van het cadeau van zwemmen een modieuze en leuke ervaring!

lets_swim_multicolour_1.jpg

Surprise someone!

Ben jij op zoek naar een geweldig (kraam)cadeau? Nou, zoek niet verder! De wasbare zwemluier is namelijk perfect om cadeau te geven. De cadeaubox wordt afgemaakt met nog eens drie praktische spuugdoeken van zachte badstof bij. De cadeaubox van Tante Maris is beschikbaar in 3 hippe printjes en bestaat uit:

  • Zwemluier in met lieve bedrukking (0-3 jaar)
  • 3-Pack badstof spuugdoeken (53x20cm)
  • Gratis (handgeschreven) wenskaartje

Met deze cadeaubox ben jij helemaal klaar om te schenken! 
 

Bekijk cadeauboxen met zwemluiers

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december