De wenskaartenkaarten-tantemaris-2.jpg

Bij jouw bestelling ontvang je een wenskaart. Je hebt de keuze uit 4 lieve wenskaarten van eigen ontwerp. De kaarten zijn gedrukt op sulfaatkarton (enkelzijdig gestreken), hebben afgeronde hoeken en een matte afwerking aan de voorkant voor een stevige maar luxe uitstraling. Op de achterkant is een klein logo van Tante Maris te vinden en verder is het leeg om de tekst te schrijven. De wenskaarten hebben het formaat van A6.

De volgende 4 ontwerpen zijn beschikbaar:

  1. Groen - "Hoera, een baby!"
  2. Créme, waterverf stoel - "Een klein wonder is geboren!"
  3. Bruin, maan - "Hoera"
  4. Créme, waterverf bedje - "Hoera, een baby op komst!"

 

De cadeauboxen

Materiaal

De geschenksets worden verpakt in kartonnen dozen van A4-formaat. De postdozen zijn FSC®-gecertificeerd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk kraft opvulmateriaal om de cadeaus stevig op hun plek te houden.

Aan de buitenkant zijn de dozen versierd met een charmant katoenen lint, een wenskaartje en een kartonnen label met het logo van Tante Maris.

Bij het verpakken van de dozen is rekening gehouden met het minimaliseren van kosten, door bewust versiering te kiezen en 'overbodige' branding weg te laten.

box-tantemaris-4.JPG

Hergebruiken

Alle giftboxen zijn zodanig verpakt dat de ontvanger de doos zelf eventueel nog kan hergebruiken. Dat is pas duurzaam!

Verzending

De cadeauboxen worden beschermd verzonden in verzenddozen van enkelgolf, FSC®- gecertificeerd. Je kan de giftbox naar jezelf sturen, of direct naar de ontvanger van het cadeau. Er wordt geen geprinte factuur toegevoegd. Lees hier meer over de levering en verzendopties van de giftboxes.

Bekijk aanbod