About the company

Tante Maris biedt handige, duurzame en betaalbare kraamcadeaus en geschenksets met een uniseks sfeer. 

Handige geschenksets

Wil je binnenkort iemand verrassen die een kindje krijgt? Het is een grote gebeurtenis waarvoor je graag een bijzonder kraamcadeau wilt geven. Maar wat geef je dan? Wat is zowel handig als leuk? Met veel plezier heb ik cadeaus voor je uitgezocht die niet alleen lief en leuk zijn, maar ook nog eens handig voor ouder en kind!

Duurzaam

Ik geloof dat cadeaus niet alleen bijzonder moeten zijn voor de ontvanger, maar ook zo vriendelijk mogelijk voor onze planeet. Bij het uitkiezen van de verpakkingen en cadeaus heb ik hier zorgvuldig rekening mee gehouden. Zo kun je de cadeaubox opnieuw gebruiken, en bied ik verzending per fiets (lokaal) aan en promoot ik het ophalen van de boxen bij een ophaalpunt.

Betaalbaar

Ik heb verschillende merken voor je uitgezocht die duurzaam en betaalbaar zijn. Ook heb ik bij het samenstellen van de geschenksets de kosten zo laag mogelijk gehouden door met zo min mogelijk items en verpakkingsmaterialen een feestelijke uitstraling te creëren. 

Merken 

Bij Tante Maris vind je een selectie van de leukste en meest betaalbare merken. Van opkomende ondernemers tot gevestigde namen, Tante Maris biedt een assortiment dat aan al je wensen voldoet.

Bekijk aanbod

1.pngAbout Tante Maris

Hi! Ik ben Tante Maris, een creatieveling die dol is op het geven van cadeautjes én tante zijn. Deze twee passies hebben me geïnspireerd om TANTEMARIS.NL op te richten. Met veel zorg heb ik handige, duurzame en betaalbare (kraam)cadeaus voor je verzameld en samengesteld lieve geschenksets.
Om jou het gedoe van inpakken en het schrijven van een kaartje te besparen, bied ik deze cadeauboxen 'ready-to-gift' aan, inclusief handgeschreven kaartjes uit eigen ontwerp. Jij hoeft je alleen nog maar zorgen te maken over het leukste gedeelte: het cadeau geven!