De zomer staat voor de deur, dus het is tijd voor lieve cadeautjes vol met waterpret! Bij Tante Maris hebben we een geweldige Big Summer Sale met maar liefst 25% korting op al onze zwemitems. Of je nu op zoek bent naar losse zwemartikelen of kant-en-klare cadeauboxen en brievenbuspakjes, je vindt het allemaal bij ons. Mis deze kans niet om de leukste zwembenodigdheden met korting te scoren en cadeau te geven!

Actie loopt tot en met 30 juni

Vergeet niet: deze actie loopt tot en met 30 juni. Zorg dat je op tijd je slag slaat en profiteer van de beste deals voor de zomer.

Wat kun je verwachten?

Bij Tante Maris hebben we een aantal lieve en handige items zoals Wasbare zwemluiers, monddoeken van badstof of een lieve badjas. Je kan kiezen uit de al kant-en-klare boxen of zelf een box maken met één van deze lieve items erin. Bekijk hieronder het aanbod:

> Kant-en-klare cadeauboxen met zwemitems

> Losse items om een eigen box samen te stellen

Waarom kiezen voor Tante Maris?

1. Ready-to-gift verpakt
Alle items worden verpakt in een cadeaubox naar keuze. Dit kan een handig en lief brievenbuspakje zijn of een luxe cadeaupakket.

2. Handgeschreven wenskaartje
Alle pakketten worden persoonlijk afgemaakt met een lief handgeschreven kaartje, gratis naar keuze.

3. Lage verzendkosten
Profiteer van lage verzendkosten en gratis verzending vanaf €50,-

Bestel nu en bereid je voor op de zomer!

Bestel nu en bereid je vrienden of familie met die lieve kleine op komst op een onvergetelijke zomer. Veel plezier met shoppen en alvast een fijne zomer gewenst!

Met zomerse groet,

Tante Maris